Cumpara-i iubitei tale lenjerie sexy si recucereste-o

Cu totii stim ca lenjeria intima este unul dintre cele mai potrivite cadouri, din simplul fapt ca nu doar ea va profita de el, ci si tu. Daca inca nu ai facut un asemenea cadou, este timpul sa inveti cum sa cumperi lenjerie sexy pentru iubita ta. Incepe cu 3 reguli de baza: inarmeaza-te cu multa rabdare, pune-te in pielea ei si, cel mai important, nu fii zgarcit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citeste acest ghid si invata cum sa cumperi lenjerie sexy pentru partenera ta.

Invata-i marimea

lenjerie sexy Just4Girls

Cea mai importanta regula este sa stii ce marime poarta. Cel mai potrivit mod de a afla este sa ii invadezi putin spatiul personal – cauta in dulapul cu lenjerie! Daca nu, fii foarte atent urmatoarea data cand ii deschizi sutienul. Planul de rezerva? Intreaba-i prietenele si sigur vor sti toate informatiile necesare.

Dupa ce ii afli marimea, fii foarte atent atunci cand comanzi. Daca alegi sa cumperi dintr-un magazin online, cauta ca site-ul respectiv sa iti puna la dispozitie un tabel de marimi.

Afla ce tip de sutien prefera

Probabil ca nu ai observat inca, dar exista atat de multe tipuri de sutiene. Diferite modele/stiluri se potrivesc diferitelor tipuri de sani. Cumpara o lenjerie sexy cu sutien balconette daca partenera ta are sanii foarte mari. Pe de alta parte, sutienele care au cupa triunghi sunt potrivite pentru femeile cu sanii mici. Pe site-ul Just4Girls vei gasi o varietate foarte mare de modele – intra pe site si descopera colectia de lenjerii sexy.

O lenjerie nu trebuie sa fie rosie ca sa fie sexy

Da, rosul este culoarea pasiunii, insa o lenjerie nu trebuie sa fie neaparat rosie ca sa fie sexy. Daca stii ca iubeste aceasta culoare, esti liber sa faci aceasta alegere. Daca, in schimb, nu ai vazut sa aiba lenjerie sau haine rosii, nu te avanta sa ii cumperi o lenjerie sexy care sa nu o incante in totalitate. Poate ca inca nu iti dai seama, dar exista atat de multe alte optiuni.

Lenjeria neagra este intotdeauna sexy

Nu vei da niciodata gres cu o lenjerie sexy neagra. Mai ales daca stii ca partenera ta iubeste simplitatea sofisticata, o astfel de alegere o va incanta mai mult decat iti imaginezi. Negrul a fost si va fi intotdeauna foarte sexy. Indiferent ca alegi dantela, latex, matase, satin sau plasa, o astfel de lenjerie intima va arata seducator pe iubita ta.

Notiunea de ,,lenjerie sexy” nu se rezuma doar la sutiene

Pentru majoritatea barbatilor, sutienul si chilotii sunt singurele tipuri de lenjerie care exista. Din fericire, poti alege dintr-o gama mult mai variata de produse. Cumpara-i o chemise seducatoare, un body in care sa arate ca o felina sau un corset care sa-i puna talia in evidenta. Just4Girls este magazinul online unde vei gasi cea mai variata gama de produse. Experimenteaza ceva nou si cumpara o lenjerie sexy cu care sa o surprinzi.

Fii atent la detalii

Totul sta in detalii. Daca tot ii cumperi o lenjerie sexy, adauga si un portjartier care sa se potriveasca sau o pereche de dresuri din dantela sau plasa.

PUBLICITATE