Cum va fi vremea în Neamț – săptămâna 8 – 14 mai 2017

Conform ANM, în regiunea Moldovei, între 7 și 10 mai, vremea se va răcori, devenind în general apropiată de specificul climatologic al perioadei, cu valori diurne de 17 la 21 de grade și nocturne de 5…9 grade, în medie regională. Apoi, până la sfârșitul intervalului de referință, este estimată o încălzire accentuată a vremii. Ploi pe arii mai extinse, moderate cantitativ vor fi cu o probabilitate mai mare până 9 mai. În restul intervalului instabilitatea atmosferică se va manifesta în unele după-amieze prin ploi de scurtă durată, cu caracter local.
La munte, până pe 10 mai, vremea se va răcori, devenind în general apropiată de specificul climatologic al perioadei, cu valori diurne de 10 la 14 grade și nocturne de 0…5 grade, în medie. Apoi, până la sfârșitul intervalului de referință, este estimată o încălzire substanțială a vremii. Ploi pe arii extinse și în cantități local însemnate vor fi cu o probabilitate mai mare până marți, 9 mai. În restul intervalului instabilitatea atmosferică se va manifesta după-amiaza prin ploi de scurtă durată, cu caracter local.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În județul Neamț, vremea va înregistra o scădere a regimului termic, cu maxime de 11-12 grade în zilele de marți și miercuri. Începând de joi, este estimată o încălzire substanțială a vremii. Pe parcursul întregii săptămâni instabilitatea atmosferică se va manifesta prin ploi de scurtă durată, cu caracter local.

Vezi și ANM a emis o informare meteo de ploi torenţiale, vijelii și vreme rece, valabilă până marți

NEAMȚ

weather.com

PIATRA-NEAMȚ

accuweather.com

ROMAN

accuweather.com

TÎRGU-NEAMȚ

accuweather.com

BICAZ

accuweather.com
PUBLICITATE