Cum va fi vremea în Neamț – săptămâna 5 – 11 decembrie


Administratia Nationale de Meteorologie (ANM) au emis, astăzi (4 decembrie), o atenționare cod galben de viscol pentru zona de munte a județului Neamț. Potrivit ANM, până la ora 14:00, la peste 1.700 de metri altitudine vor fi intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi 80-90 de kilometri la ora, viscolind si spulberand zapada si determinand reducerea vizibilitatii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În săptămâna 5 – 11 decembrie, în regiunea Moldovei, variațiile de temperatură nu vor fi semnificative de la o zi la alta și de la o noapte la alta; majoritatea valorilor diurne se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii decembrie, iar cele nocturne vor fi în general mai ridicate. În medie pe regiune, maximele vor fi cuprinse între 2 și 4 grade, iar minimele vor fi de -3…-4 grade. Vor fi precipitații în cea mai mare parte a intervalului, în general slabe, exceptând perioada 6-11 decembrie când vor deveni mai consistente.

În județul Neamț, în intervalul de referință, temperaturile vor ajunge la maxime de 9-10 grade spre sfârșitul săptămânii, iar șansele de precipitații vor fi mai mari în weekend.

NEAMȚ

1
weather.com

PIATRA-NEAMȚ

2
accuweather.com

ROMAN

3
accuweather.com

TÎRGU NEAMȚ

4
accuweather.com

BICAZ

5
accuweather.com
D.M.B.
PUBLICITATE