Cum va fi vremea în Neamț – săptămâna 14-20 martie


Așa cum am spus de săptămâna trecută, în luna martie vremea capricioasă de primăvară se instalează confortabil și va fi o lună cu vreme mohorâtă și cu șanse mari de ploi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), de luni, valorile termice vor marca o scădere, în toată ţara, mai accentuată în cursul nopţii, când vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice şi de răsărit, unde doar izolat vor cădea precipitaţii slabe, mixte.

În săptămâna 14 – 20 martie, în județul Neamț temperatura va ajunge la valori negative, sub media regimului climatologic specific lunii, înregistrându-se temperaturi maxime de 12–13 grade iar minimele ajungând până la -2 grade.

Începutul săptămânii va fi unul rece, cu cerul parțial noros existând probabilitatea de a fi precipitații mai ales în primele două zile ale săptămânii. De miercuri până vineri temperatura va înregistra o ușoară creștere până în weekend când valorile termice vor fi negative, cu șanse de precipitații

 

vremea neamt

PUBLICITATE