Cum va fi VREMEA în luna februarie 2021

Administrația Națională de Meteorologie a emis previziunile meteo pentru perioada 1 februarie – 1 martie.

Săptămâna 0cub1.02.2021 – 08.02.2021

Prima săptămână din luna februarie vine cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile din țară. O mai mare diferență poate fi observată în zonele de sud-vest și cele centrale

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Precipitațiile for fi puține în regiunile din sud-vestul României. În extremitatea de nord a țării regimul pluviometriv va fi, pe alocuri, excedentar. În restul zonelor din țară, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021

Valorile medii ale temperaturii aerului vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, în aproape toate regiunile. Excepție vor face aici regiunile nord-estice, unde termomentrele vor înregistra valori mai coborâte decât cele normale.

În general, regimul pluviometric o să se încadreze în normalul perioadei în aproape toață țara. Este posibil ca în zonele sund estice să fie ușor excedent.

Săptămâna 15.02.2021 – 22.02.2021

Această săptămână va aduce scăderi ale temperaturilor și vreme mai rece decât în mod normal, în toate zonele din țară. Vremea mai aspră se va simți mai intens în regiunile de nord-vest.

Cantitățile de precipitații se vor încadra și ele în limitele celor normal pentru această perioadă, pe întreaga suprafață a României.

Săptămâna 22.02.2021 – 01.03.2021

Ultima săptămână a lunii februarie aduce temperaturi normale pentru acest interval de timp, specifice acestei perioade, pe toată suprafața țării.

Și cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale, la nivel național.

PUBLICITATE