Cum trebuie să prezentăm documentele și declarația pe propria răspundere (VIDEO)

Având în vedere măsurile dispuse pentru limitarea riscului de răspândire a coronavirusului, la solicitarea personalului autorităților abilitate, cetățenii sunt obligați să prezinte documentele personale și declarația pe propria răspundere sau adeverința eliberată de angajator, completată în prealabil, pentru justificarea deplasării.

Recomandăm cetățenilor să aibă în vedere riscurile de infectare existente și să prezinte documentele în modalitatea solicitată de forțele de ordine, astfel încât acestea să poate fi vizualitate din mâna posesorului, pentru stabilirea veridicității datelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, totodată fiind în măsură să asigure un răspuns operativ și ferm în fața oricărei forme de criminalitate.

Nerespectarea măsurilor prevăzute în ordonanțele emise în baza declanșării stării de urgență atrage sancțiuni, iar necunoașterea legislației în vigoare nu poate fi invocată ca scuză.

Cum trebuie să prezentăm documentele și declarația pe propria răspundere

Cum trebuie să prezentăm documentele și declarația pe propria răspundere

Gepostet von Stiri-Neamt.ro am Dienstag, 7. April 2020

PUBLICITATE
SURSĂFilm realizat în colaborare cu IPJ Neamț! Mulțumim stiripiatraneamt.ro pentru conceperea proiectului și lui Iulian Cazacu (TVR) și lui Gabriel Munteanu (Turn TV) pentru suportul tehnic