Cum să-ți crești șansele de câștig la pariuri sportive

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sporturile sunt marea ta pasiune, fie că este vorba despre fotbal, tenis, handbal ori baschet, pe care le urmărești și le joci încă din copilărie, sau de sporturi mai noi, ca baseball, cricket, golf ori esports. Sunt zeci de competiții și turnee pe care le vezi din tribune, la televizor sau pe telefonul mobil, în live streaming. La multe dintre ele îți încerci norocul cu pariuri sportive, pentru că e fun să fii fan și să trăiești la maxim emoția jocului. Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile, care te ajută să-ți crești șansele de câștig. Fii pe fază, jocul începe acum!

Stabilește în fiecare lună bugetul pentru pariuri online

Vrei mai multe șanse de câștig la pariuri sportive online? Joacă mai inteligent! Ce înseamnă acest lucru? Planifică în detaliul sumele pe care urmează să le pariezi, ca să deții controlul asupra bugetului alocat și să te bucuri pe deplin de hobby-ul tău. Ai multe oportunități de sport betting, plasezi pariurile printr-un simplu click pe telefon, tabletă, laptop sau PC, așa că trebuie să stabilești corect ritmul de pariere și nivelul mizelor.

Joacă în stilul tău și alege sporturile care-ți plac

Vei câștiga mai ușor când joci la pariuri pe sporturile tale favorite, pentru că știi totul despre meciuri, jucători, campionate naționale și turnee internaționale. Pornește de la ce-ți place și construiește o strategie de pariere care să echilibreze biletele pe competițiile consacrate cu pariurile la cote avantajoase pe sporturi exotice, precum fotbal american, lacrosse, speedway, darts, snooker ș.a. Urmărește întrecerile sportive la care pariezi live, ca să fii conectat 100% la realitatea din teren și să-ți crești în timp real șansele de câștig. Nu uita că este vorba despre o activitate de timp liber, așa că nu transforma pariurile sportive într-un job și păstrează betting-ul în zona de distracție, în stilul tău, ca să te simți mereu confortabil. 

Caută site-urile de pariuri cu promoții atractive

Când vine vorba despre pariuri online și extra șanse de câștig, cel mai bun sfat este să alegi site-urile și aplicațiile mobile ale operatorilor de betting ce oferă o gamă largă de promoții atractive. De exemplu, la Betano ai cote cu marjă 0%, opțiuni de tip avans 2 seturi la tenis, avantaj +2 la fotbal, 6 goluri avans la handbal, avans 20 de puncte la baschet. Beneficiezi de Asigurare VAR, prin care pariul tău este câștigător dacă jucătorul pe care ai pariat a înscris, dar golul a fost anulat din cauza VAR. Ai mai multe șanse de câștig cu promoția care se numește chiar Câștig Șansă și-ți oferă banii înapoi pentru pariurile multiple, între 5 și 10 variante, pe fotbal sau baschet, când ai un singur rezultat greșit. Te-a scos un meci? La Betano recuperezi suma pe care ai mizat-o și poți să pornești din nou în căutarea norocului. 

Joacă responsabil doar pe site-uri licențiate la ONJN

Ca să-ți crești șansele de câștig la pariuri sportive, joacă responsabil și alege doar site-urile și aplicațiile mobile ale operatorilor de betting licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Citește cu atenție termenii și condițiile, modalitățile de plată și opțiunile de retragere a câștigurilor. Bucură-te de pasiunea ta pentru sport într-un mod echilibrat, ca să beneficiezi de toate oportunitățile pe care ți le oferă pariurile online pe telefon, tabletă, laptop sau PC.

PUBLICITATE