Cum să stai în casă și să pariezi online de pe mobil sau laptop

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Chiar dacă nu mai auzim tot timpul îndemnul „stai în casă”, nu e foarte înțelept să ne aventurăm la munte sau la mare, în stațiuni foarte aglomerate. Sunt variante să te relaxezi și fără să te expui inutil. Dacă ești iubitor de adrenalină, poți să joci la pariuri sportive. Emoțiile vin la pachet cu bani câștigați.

Nu ai mai pariat până acum? Este foarte simplu să îți deschizi cont la o casă de pariuri online, ca să nu trebuiască să ieși din casă, până la o agenție stradală. Ai nevoie doar de un laptop sau de un dispozitiv mobil (Smartphone sau tabletă), plus o conexiune la Internet.

Primul pas: alegerea agenției de pariuri online

Primul pas este să alegi o agenție de pariuri. Pentru a face alegerea corectă, este bine fie să vorbești cu prieteni care pariază și să îi întrebi ce operator/operatori îți recomandă, fie să intri pe un site care scrie despre industria jocurilor de noroc și să vezi care sunt cele mai populare case de pariuri. Topurile de acolo sunt alcătuite în funcție de voturile de zeci de mii de jucători.

Când alegi, este bine să ții cont de o serie de factori, precum oferta sportivă – să găsești acolo competițiile pe care le urmărești în mod curent; numărul de opțiuni de pariere pentru un meci – pe rezultat, goluri, cartonașe galbene/roșii, cornere, aut-uri etc. Trebuie să știi că pe multe platforme sunt transmise în live video streaming meciuri de fotbal și din alte sporturi. Informează-te ce operator transmite competițiile care te interesează.

Un alt aspect de care e bine să ții cont: aproape toate casele de pariuri online au oferte promoționale pentru clienții noi. De exemplu, Betano bonus prevede fonduri suplimentare egale cu valoarea primei depuneri, în limita a 500 de lei. Oferta este valabilă în momentul scrierii acestor rânduri, dar ea se schimbă periodic, deci este bine să vezi care este „recompensa” în ziua în care vrei să îți deschizi cont.

Atenție la cerințele de rulaj

Ofertele promoționale nu trebuie să cântărească decisiv în luarea unei decizii, dar au importanța lor. Dacă respecți întocmai instrucțiunile, la finalul rulajului poți avea în cont o sumă pe care nu o câștigai dacă nu erau „provocat”. Cerințele de rulaj sunt menționate în secțiunea „Termeni și condiții”, cu exemple. Aici se face diferența între ofertele cu adevărat avantajoase pentru pariori și cele făcute doar ca să fure ochiul. Una este să primești 200 de lei pe care să îi ai de rulat de 4 ori, pe cote minime de 1.40 și alta este să ți se „fluture în față” 1.000 de lei, care trebuie rulați de 20 de ori, pe cote minime 2.00.

Am zăbovit mai mult asupra acestei etape a alegerii case de pariuri la care să îți deschizi cont tocmai pentru că este o decizie care te poate ajuta să ai profit constant în viitor sau, dimpotrivă, poate ridica un obstacol în calea unei cariere de succes.

Următorii pași sunt simpli

Următorul pas este completarea formularului de înregistrare pe platformă. Nu ar trebui să fie probleme pentru nimeni, mai ales că toate agențiile licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc au site-uri în limba română. După aceea, mai este un singur hop până la plasarea primului pariu: efectuarea unei prime depuneri.

Poți alimenta contul folosind un instrument electronic: card de credit/debit, transfer bancar, portofel electronic. Mai nou, tot mai multe agenții de pariuri online permit alimentarea instantă a contului cu bani cash depuși la ghișeele de tip CashPoint (în cazul operatorilor care au și agenții terestre) sau la diverse unități comerciale partenere.

O dată alimentat contul, poți paria de pe laptop sau de pe mobil. Poți paria chiar înainte de a încheia procedura verificării identității, doar că nu poți retrage bani.

PUBLICITATE