Cum să porți botinele la birou – sfaturi utile

In timp ce ne indreptam usor-usor spre sezonul rece, trebuie sa ne actualizam garderoba cu obiecte vestimentare corespunzatoare temperaturilor de afara. Toate tinutele trebuie adaptate astfel incat sa ne ofere confortul termic necesar chiar si in zilele mai reci de toamna sau iarna, iar astfel de actualizari trebuie realizate si pe rafturile cu incaltaminte.

Vom renunta treptat la sandalele atat de placute in zilele de vara insa deloc o idee buna pentru zilele friguroase, asa ca le vom inlocui cu o pereche de botine dama mult mai potrivite in sezonul toamna – iarna. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De ce sa porti botinele la birou in sezonul toamna – iarna? Ei bine, exista o multime de motive. Botinele faciliteaza trecerea la sezonul rece si iti permit sa renunti la pantofii care arata atat de profi insa nu ofera confort termic iarna, inlocuindu-i cu o pereche de incaltaminte la fel de placuta si comoda.

La birou este important sa afisezi o tinuta care sa inspire profesionalism, seriozitate dar si eleganta in acelasi timp, fara sa renunti la capitolul confort, mai ales daca iei in considerare faptul ca vei purta acea pereche de incaltaminte cel putin 6-8 ore pe zi. Iar o astfel de pereche de incaltaminte nu este foarte dificil de ales. 

Impreuna cu echipa de la Tocmania.ro ti-am pregatit o serie de recomandari care te vor ajuta sa poti asorta cu usurinta botinele la birou, bucurandu-te de confort si de o imagine office, cat mai atragatoare.

Botinele – incaltamintea perfecta pentru femei in sezonul rece

Botinele pot fi considerate incaltamintea perfecta la birou in sezonul rece. Ofera un efect vizual foarte placut, deoarece fac piciorul sa para mai lung si mai subtire, ceea ce isi doreste cu siguranta fiecare femeie.

In schimb, tinutele office sunt de multe ori gresit abordate de catre femei. Doar pentru ca este tinuta pe care o porti la locul de munca nu inseamna ca trebuie sa fie monotona. Iti poti lasa o amprenta de personalitate si stil, pentru a obtine astfel mai multa eleganta chiar si atunci cand esti la birou.

Iar un mod ideal prin care poti reusi acest lucru este sa adaugi o pereche de botine la tinuta ta office, iar astfel vei obtine efectul dorit.

Apreciem la botine versatilitatea lor care le face usor de asortat la o gama foarte variata de tinuta. Camasi, jeansi sau fuste… toate merg bine cu botinele.

Ideale pentru diminetile in care iti alegi tinuta pe graba

Acele dimineti in care ne trezim prea tarziu pentru a ne pregati in detaliu outfit-ul pot fi foarte dificile. O solutie minunata in acele momente pot fi chiar botinele despre care vorbim in acest articol.

Chiar si o tinuta aleasa „pe graba” poate fi inspirata. Botinele sunt elegante si versatile asa ca vei reusi sa gasesti rapid obiectele vestimentare pentru o tinuta impecabila. Le vei incalta rapid, vor fi comode si totodata se vor integra cu usurinta in tinutele tale office.

Ce poti cere mai mult de la o pereche de incaltaminte?

Mai mult decat atat, gama variata de modele de botine disponibile in comert este de asemenea un avantaj ce merita mentionat. Poti alege botine cu toc sau fara toc, in diferite nuante sau modele, astfel incat sa ai mereu un as ascuns in maneca atunci cand vrei sa alegi cea mai inspirata tinuta pentru birou.

PUBLICITATE