Cum să-i faci iubitului tău ziua de naștere specială?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Zilele de naștere sunt cele mai importante, întrucât reprezintă ocazii speciale peste care nu trebuie să trecem cu vederea. Dacă se apropie ziua de naștere a iubitului tău, pregătește-i o surpriză pe care nu o va uita prea curând, ținând cont de sfaturile de mai jos.

Pregătește-i un tort acasă

Deși pare mult mai simplu și rapid să-i cumperi un tort de la cofetărie, un tort pregătit acasă, cu mânuțele tale va fi mult mai bine primit. Gândește-te la tortul lui preferat, cumpără din timp ingredientele necesare și pregătește-l din timp, astfel încât în ziua aniversării să-l poți surprinde. Va aprecia mult mai mult tortul știind că este pregătit de tine cu multă dragoste.

Oferă-i un cadou inspirațional

Gândește-te la lucrurile preferate, vezi ce are nevoie sau cumpără-i lucruri ce-l ajută să-și desfășoare pasiunea în condiții optime. Poate știi din timp ce-și dorește, în acest fel îl poți surprinde cu un cadou pe care îl va prețui cu siguranță.

Există totuși și posibilitatea ca relația să fie una la început și încă nu ai apucat să-i cunoști toate dorințele și obiceiurile, neștiind ce cadou îi poți oferi. Pentru a-l face fericit, inspiră-te și caută idei de cadouri pentru iubit de ziua lui, astfel încât să nu dai greș.

Organizează o petrecere surpriză

Poți opta pentru o petrece surpriză unde să-i înviți prietenii apropiați și membrii familiei. Alege o temă potrivită, asigură-te din timp cu cele necesare, iar la momentul potrivit, să înceapă petrecerea!

Plănuiește o călătorie într-un loc de neuitat

O alegere excelentă o reprezintă o călătorie, într-un loc surpriză, unde să mergeți și să vă relaxați, distrați și profitați la maximum de timpul petrecut în doi.

Pentru a-i spori curiozitatea, optează pentru un joc în care să-l faci să ghicească unde veți merge. Alege tablouri cu tematica potrivită locului călătoriei, pregătește-i rețete de mâncare specifice zonei sau dă-i indicații cu obiective turistice, pentru a vedea dacă se prinde și a mări suspansul și dorința de a pleca cât mai repede.

Pregătește o seară romantică

Nimic nu e mai frumos ca o seară aniversară petrecută în confortul casei, doar voi doi. Pregătește o cină romantică, cu mâncarea lui preferată, muzică relaxantă, urmată de filmul vostru preferat și încheiați seara cum doar voi știți.

Nimic nu se compară cu o zi de naștere unde să fii în centrul atenției, să primești cadouri speciale, cine romantice, excursii de neuitat. Cel mai important e să ai alături persoana iubită, pentru că întotdeauna totul va fi mai frumos în doi.

PUBLICITATE
SURSĂimagine: Photoroyalty / Shutterstock.com