Cum s-a produs accidentul de la Girov. În total au fost 4 mașini implicate (FOTO)

ACTUALIZARE: Filmarea cu accidentul rutier din Girov. 4 mașini implicate (VIDEO)

Patru mașini și un bărbat transportat la spital este bilanțul accidentului rutier ce a avut loc astăzi, în jurul orei 18:30, în intersecția de la Căciulești, comuna Girov,

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15 D, soldat cu rănirea unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Tazlău, conducea un autoturism pe DJ 156 A, pe direcția Roznov – Dobreni, ajuns la intersecția cu DN 15 D, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 45 de ani , din Iași, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul a ricoșat în alte două autoturisme care erau oprite în intersecție, la indicatorul Oprire, conduse de un bărbat de 36 de ani, din Săvinești, respectiv o femeie de 43 de ani, din Girov.

În urma eventimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto din Tazlău.

Conform ISU Neamț, l-a fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA.

Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele implicate în accident s-au autoevacuat.

Șoferul rănit a fost preluat de echipajul de pe ambulanța SMURD TIM și transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest. Ceilalți trei conducători auto au fost testați, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliția Română a transmis că circulația rutieră a fost întreruptă pe DN 15 D Piatra Neamț – Roman, la intersecție cu DJ 156A.

PUBLICITATE