Cum lasă CJ Neamț un drum distrus pentru a fi apostrofat primarul Dragoș Chitic

Despre drumul Piatra-Neamț – Izvoare este vorba. Ca să nu mai existe discuții, cum că drumul ar fi ba la CJ Neamț, ba la Primăria Piatra-Neamț, trebuie specificat clar: drumul este dat în administrare pentru modernizare, Consiliului Județean Neamț. Punct!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doar că pe acel drum circulă miile de oameni care locuiesc în cartierul Speranța (ce aparține municipiului Piatra-Neamț) și evident că populația este contrariată și nu înțelege de ce Primăria municipiului nu poate interveni pentru reparare/plombare. Atât timp cât nu ai un drum în administrare, legea nu-ți dă voie să intervii pentru reparații, mai mult decât atât, Curtea de Conturi poate imputa orice investiție făcută pe un sector de drum care nu aparține municipalității.

Drumul respectiv arată execrabil, CJ Neamț nu a intervenit cu absolut nimic deși vremea permite, lăsând parcă special craterele din asfalt pentru ca populația să înjure primăria și pe primar. Altfel nu se explică atâta indolență din partea reprezentanților Consiliului Județean.

Dacă în oraș, SC Publiserv a început deja lucrările de asfaltare și plombare iar pe timpul iernii s-a intervenit în gropile periculoase cu pavele, CJ Neamț nu este interesat în niciun fel de situația drumului spre Izvoare, deși primarul Dragoș Chitic a făcut numeroase solicitări.

Pozele de mai jos spun totul despre cum arată, în 2018, un drum administrat de Consiliul Județean Neamț. În rest, pentru conducerea PSD Neamț toate lucrurile merg ca pe roate. Avem ministru al Economiei din Neamț, avem secretari de stat, consilier al primului-ministru tot din Neamț, de ce ne-ar mai interesa drumul Piatra-Neamț – Izvoare? Hai să-l lăsăm distrus ca să înjure lumea Primăria…

PUBLICITATE