Cum își întreține Mihai Trăistariu fratele din Piatra-Neamț (VIDEO)

Mihai Trăistariu pare să fie suparat pe fratele lui mai mare, Vasile, care îl pune să îi plătească datoriile. În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Trăistariu a povestit cum are el și ceilalți doi frați grijă de Vasile Trăistariu.

Chiar acum o lună m-a sunat cineva de la Taxe și Impozite Piatra-Neamț să îmi spună că fratele meu nu și-a plătit impozitul pe apartament de ani de zile și s-a adunat o sumă mare și dacă pot să-l ajut. Evident că-l ajut.” – a spus artistul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Trăistariu a mai declarat că ieșirile lui în spațiul public, povestind că își ajută cu bani fratele este „și ca să vadă el că nu-i firesc să-l întreținem noi, frații

„El și-a dat demisia în 2007-2008 din învățământ, era profesor de desen.

Sunt ani de zile de când nu mai are o carte de muncă. A zis că nu se regăsește, că vrea să fie liber, elevii nu-l ascultau, că vrea să fie artist și să meargă la biserică.

Dar asta înseamnă că noi, frații, îi plătim facturile pentru că nu mai are bani…

Ba o sună pe sora-mea că i-au luat curentul, eu îi plătesc întreținerea o dată la 8 luni, 1 an, când mă sună de la asociație că s-au strâns datorii mari”, a spus Mihai Trăistariu la Prima TV.

Mihai Trăistariu spune că se bucură că are de unde să îl ajute pe fratele lui, însă e ceva ce îl nemulțumește cel mai tare.

El e într-o confuzie totală, are senzație că trebuie să fie întreținut.

De exemplu, i-am zis «la mulți ani» zilele trecute și el în loc de «mulțumesc» mi-a răspuns: «când îmi faci expoziție la Constanța?»

Nu știe să fie recunoscător”, i-a mai spus Trăistariu lui Cristi Brancu, la Prima TV.

PUBLICITATE