Cum arată „inconștiența” la PSD Neamț. Și-au luat primar care „minte precum respiră”

Deputatul PSD Neamț, Ciprian Șerban, a anunțat, astăzi, pe pagina de Facebook, că primarul de Roznov, Vasile Pavăl, se alătură PSD Neamț și va candida pentru un nou mandat din partea social-democraților.

Mutarea politică a fost confirmată și de primarul de Roznov care a declarat că a decis să se alăture echipei PSD. (link AICI)

Pentru că suntem în an electoral și mutări politice pot apărea la orice pas, nu e nimic neobișnuit în avea astfel de situații, în care un primar de la un partid va candida din partea altui partid. Până la urmă, se pare că interesul primarilor primează înaintea interesului cetățenilor. Pentru unii în mod personal, pentru alții pentru a căuta fonduri sau ajutor pentru eventuale investiții.

Doar că în cazul de față, cei de la PSD Neamț au decis să meargă cu un primar pe care nu de mult l-au numit: „atât de slab” încât „ar fi o sinucidere politică pentru orice organizație de partid.

Mai jos, mesajul deputatului Șerban, în urmă cu un an și jumătate, despre o eventuală mutare a primarului Vasile Pavăl la PSD:

„Mă puteți bănui de orice, dar nu de inconștiență. Domnul Lică Pavăl nu a fost niciodată invitat să facă parte din PSD. Să aduci un politician și un primar atât de slab cum este Lică Pavăl ar fi o sinucidere politică pentru orice organizație de partid.

Ați văzut ce face la Roznov și veți vedea la următoarele alegeri și ce vor zice roznovenii.

Din contra, ne dorim ca domnul Lică Pavăl să rămână la PNL și să candideze din nou, ca să înțeleagă și el că oamenii din Roznov nu sunt chiar atât de naivi pe cât îi crede el. Categoric, domnul Lică Pavăl nu are ce căuta în PSD și nici nu l-a invitat nimeni.

Constat cu regret că domnul primar s-a schimbat foarte mult în rău de când a intrat pe funcție. La început nu mințea chiar atât de mult și la fiecare pas. L-am văzut, de exemplu, recent cum minte precum respiră. A fost întrebat de un jurnalist în mod clar despre ce proiecte noi are în lucru acum la primărie și, în loc să spună adevărul, a început să se laude cu proiectele fostului primar de pe vremea când acesta era la PSD. Cam la nivelul acesta de minciuni a ajuns, din păcate, domnul Lică Pavăl.” – sursa ziarroznov.ro

PUBLICITATE