Cum arata bucatariile profesionale complet dotate, cu echipamente de top?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Restaurantele de cea mai buna calitate, care sunt permanent cautate de clienti, se remarca atat prin bucatarii de top care pregatesc cele mai bune specialitati, cat si prin bucatarii profesionale complet echipate cu produse de cea mai inalta calitate.

Fresco Expert le ofera antreprenorilor din Romania, de peste un sfert de secol, cele mai performante echipamente pentru bucatarii profesionale, provenite de la producatori care se bucura de apreciere pe plan international. Acestea sunt oferite cu garantie gratuita si livrare inclusa, intr-un pachet complet care asigura toate necesitatile dintr-o singura sursa.

Iata care sunt principalele echipamente de bucatarie de care veti avea nevoie, pentru un restaurant de top!

  • masinile de gatit si plitele reprezinta produse esentiale pentru orice unitate de alimentatie publica. In magazinul online Fresco.ro puteti gasi 170 de echipamente de acest tip, la preturi competitive si create astfel incat sa satisfaca necesitatile fiecarui tip de bucatarie, indiferent de marime.
  • grillurile profesionale garanteaza cele mai inalte standarde posibile de gatire si va permit sa ii multumiti chiar si pe cei mai exigenti clienti. Sunt disponibile nu mai putin de 144 de produse, cu alimentare electrica sau pe gaz, provenite de la brandurile Electrolux Professional si Virtus Group GmbH. 
  • friteuzele profesionale au o structura robusta din otel inox, ceea ce le confera o rezistenta deosebita si, in consecinta, o durata de viata indelungata. In functie de necesitatile propriei bucatarii profesionale, pe care dumneavoastra le cunoasteti cel mai bine, puteti opta pentru produse simple sau duble, pe gaz sau electrice, de banc sau cu suport inchis.
  • aparatele bain marie readuc in prezent o straveche tehnica de gatit, originara – dupa cum ii arata si numele – in Franta, patria celor mai desavarsiti si sofisticati bucatari. Cele 22 de sortimente pe care vi le pune la dispozitie Fresco Expert reprezinta solutia ideala pentru pastrarea mancarii la cald si sunt disponibile la preturi diferite, cuprinse intre 431 si 6 749 de lei.
  • bolitoarele sau masinile de fiert paste asigura prepararea rapida a acestor specialitati italienesti, putand fi folosite in egala masura si pentru legume sau pentru orez. Gasiti bolitoare cu una sau doua cuve, fiecare dintre acestea avand capacitatea intre 13 si 40 de litri. 
  • tigaile basculante permit prepararea rapida a unor cantitati de mancare impresionante, existand inclusiv cuve care ajung la o capacitate de 150 de kilograme. 
  • marmitele sunt special proiectate pentru destinatie industriala si utilizare indelungata, permitand astfel prepararea rapida si in deplina siguranta a unui volum mare de alimente lichide. Sistemul electronic de comanda se traduce printr-o utilizare simpla, iar forma cilindrica a fiecarei marmite permite o curatare usoara; 
  • pe langa aceste produse de baza, in bucatarii profesionale este nevoie si de o serie de echipamente de mici dimensiuni si accesorii: prese pentru hamburgeri, matrite pentru diferite tipuri de paste, filtre de apa sau supiere electrice. Lor li se adauga folii de impartire, ascutitoare de cutite, deschizatoare de conserve sau manusi de zale, care permit o manuire usoara a oalelor sau a diferitelor dispozitive.

Alegeti cu incredere Fresco Expert si veti gasi, intr-un singur loc, tot ceea ce este necesar pentru echiparea completa a unei bucatarii profesionale cu produse de top!

PUBLICITATE