Cum arată, astăzi, spitalul modular pe care Dăruiește Viață îl construiește la Piatra-Neamț (FOTO)

O parte dintre lucrările la spitalul modular de Terapie Intensivă pe care asociația Dăruiește Viață îl construiește la Piatra-Neamț sunt finalizate, iar în acest moment, pe șantier, se lucrează la montarea centralei de tratatare a aerului.

„Când vedem că unele lucrări au atins deja nivelul de 100% în rapoartele de pe șantier, începem săptămâna cu o doză de entuziasm și energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primim un reminder în legătură cu scopul nostru – să schimbăm felul în care se construiesc spitalele în România: responsabil și eficient.

Fotografiile de la construcția Spitalului Modular ATI Piatra Neamț arată din ce în ce mai spectaculos.

Încă puțin și pacienții în stare gravă din întreg județul vor avea condiții de tratament la standarde europene, iar cadrele medicale vor putea lucra în siguranță în noua secție de Terapie Intensivă. anunță reprezentanții asociației

Potrivit acestora, în ultimele două săptămâni s-au placat pereții și tavanele, au lucrat la instalații, au montat generatorul electric, dar și suporții tubulaturilor de pe acoperiș.

Mai jos, lista completă de lucrări finalizate:

√ Structura gips-carton tavan 100%
√ Placare gips carton pereți 100%
√ Placare gips carton tavane 100%
√ Instalație voce-date 100%
√ Suporți tubulaturi acoperiș 100%
√ Betonare platforme echipamente 100%
√ Modificări instalație detecție incendiu (clapeți RF) 100%
√ Montaj generator electric 100%

„Ce activități avem în desfășurare? Continuăm cu lucrările la șapa autonivelantă, montajul tubulaturii și a structurii de echipamente HVAC, montajul izolației tubulaturii și montajul centralei de tratare a aerului.

Împreună repornim inima spitalului județean. Mai avem nevoie de aproximativ jumătate din suma estimată pentru finalizarea proiectului.” – mai spus reprezentanții asociației

Fii solidar cu comunitatea din Piatra Neamț! Suntem Împreună pentru Moldova!

ALĂTURĂ-TE ȘI TU!
Donează online aici

foto: Adrian Ciupercă & Brândușa Balan
PUBLICITATE