Crima șocantă în România. Medic stomatolog, originar din Piatra-Neamț, ucis în București

Nicoleta Boca, originară din Piatra-Neamț, a fost găsită înjunghiată în apartamentul ei din capitală. Principalul suspect al crimei este concubinul său, un cetățean străin, patron al unei firme de comisariat vamal implicat în trecut într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupție. Femeia – mai tânără cu 30 de ani decât criminalul – a fost găsită într-o baltă de sânge de propriul ei fiu, alertat chiar de ucigaş. Sunt indicii că bărbatul a încercat să ascundă crima, dar când şi-a dat seama că va fi prins, a ales să îşi pună capăt zilelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este posibil ca cei doi să fi avut o ceartă puternică după ce bărbatul a fost anunţat că se desparte de el. Lucrurile au degenerat şi se pare că s-a ajuns la crimă. Câteva ore mai târziu presupusul criminal a fost găsit fără suflare şi el în vila sa din localitatea Izvorani, județul Ilfov.

Când a intrat în casă şi şi-a văzut mama fără suflare, băiatul a intrat în stare de şoc. Un vecin a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat crima. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti.

Numele Nicoletei Boca (Nicoleta Eugenia Rizescu – înainte de căsătorie) figurează pe lista stomatologilor clinicii Help Med din Ploiești. Aceasta era specialist protetica dentara, având o specializare in Israel in protetica pe implanturi.

video: observator.tv
PUBLICITATE