CRIMĂ șocantă în NEAMȚ, descoperită la înmormântare

La data de 29 august, polițiștii Secţiei de Poliţie Săvineşti au fost sesizaţi de către un localnic, despre faptul că în după-amiaza aceleiaşi zile, fiind solicitat de familia unui bărbat decedat, din Săvinești, pentru a-l toaleta în vederea înmormântării, a observat pe corpul acestuia o plagă în zona spatelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma examinării cadavrului, polițiștii au constatat existenţa unei plăgi în zona intercostală, fapt pentru care au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit fost transportat la S.M.L. Neamţ, pentru efectuarea necropsiei în vederea  stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Având in vedere concluziile necropsiei, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din infracţiunea de ucidere din culpă în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, ancheta fiind preluată de specialişti din cadrul SIC IPJ Neamţ, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Poliţiştii au stabilit faptul ca în data de 29 august, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi avut loc o altercație între un bărbat de 50 de ani şi fratele său, de 58 de ani, ambii din Săvinești, în urma căreia, primul i-ar fi aplicat o lovitură cu un cuțit celui de-al doilea, provocându-i decesul.

Cel bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamt, fiind depus de poliţişti in CRAP Neamt, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Neamt cu propunere de arestare preventivă. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

PUBLICITATE