[Actualizare] Crimă într-un cămin studențesc din Iași. Suspectul și una din victime sunt din Neamț

[ACTUALIZARE]

12143073_10204911437367780_2264464605663534280_nConform ziaruldeiasi.ro, tânărul suspect de crima din căminul C4 din Copou și căutat de polițiști se numește Aurelian Giosan din municipiul Roman, și este student în anul I la FEAA din cadrul Universității Al. I. Cuza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

 

foto: pagina de FACEBOOK


 

În această dimineață un student al Universităţii „Al. Ioan Cuza“ din Iaşi a murit, iar altul este în stare gravă la spital, după ce au fost înjunghiaţi cu un cuţit. Principalul suspect în acest caz este un coleg al celor doi tineri, care după ce i-a înjunghiat a dat foc camerei de cămin. Incidentul a avut loc într-o cameră din Căminului C4 din Complexul „Tîrguşor Copou“ al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi.

Studentul care a decedat este din Republica Moldova, iar ceilalţi doi, tânărul rănit şi presupusul agresor, sunt din judeţul Neamţ. Din spusele unor martori se pare că studentul bănuit de comiterea crimei se este domiciliată în municipiul Roman.

În această dimineaţă s-a făcut o sesizare cu privire la un conflict între trei colegi pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Persoană bănuită de comiterea faptei este acum căutată de către poliţişti şi urmează să fie adusă la audieri după ce va fi găsită”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

„Din mărturia unui student… din nefericire, unul dintre tinerii înjunghiați, care era din Republica Moldova, chiar dacă s-a încercat resuscitarea lui timp de aproape o oră, a murit. Cel de-al doilea a fost transportat la terapie intensivă. Toți sunt studenți la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, în anul I. La acest moment acestea sunt datele obtinute pe baza mărturiei făcute de unul dintre studenții din camera de cămin unde s-a petrecut incidentul”, a menționat Bogdan Eduard Plescan, director administrativ UAIC pentru BZI.ro

 

sursa foto: ziaruldeiasi

PUBLICITATE