Crimă înfiorătoare în Neamț. Două persoane decedate. Un polițist a fost înjunghiat

O crimă înfiorătoare a avut loc în județul Neamț, în această dimineață (6 iunie). Evenimentul a avut loc în comuna Războieni. Două persoane au decedat și două au fost rănite grav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un bărbat a înjunghiat mortal o femeie (conform unor surse, este vorba despre mama agresorului), apoi un bărbat și a rănit o altă femeie. La fața locului au ajuns și polițiștii care au tras focuri de armă pentru a-l prinde. În momentul imobilizării, bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști.

Femeia a fost găsită decedată în locuinţa sa din comuna Războieni, iar bărbatul a fost descoperit în curtea casei femeii.

În momentul de față am primit sesizarea unei agresiuni ce a avut loc pe raza comunei Războieni, fiind identificate la fața locului două victime decedate – o femeie și un bărbat. În momentul imobilizării agresorului a fost rănit și unul dintre polițiștii care au intervenit. Sunt în derulare activitățile de cercetare la fața locului sub coordonarea procurorului criminalist de pe lângă Tribunalul Neamț – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Vezi video și date noi despre crimă – AICI

PUBLICITATE