Crima din Spitalul Județean Neamț – 24 de ani de închisoare

Bărbatul care și-a ucis, în luna ianuarie 2020, soția în cabinetul ei de asistentă șefă din secția de chirurgie a Spitalului Județean din Piatra-Neamț, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare cu executare. Criminalul mai este obligat să plătească fiului său și soacrei daune morale și materiale de aproape 600.000 de euro.

Criminalul, în vârstă de 50 de ani, a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, cu circumstanța agravantă a premeditării faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Magistraţii de la Tribunalul Neamţ au hotărât ca acesta să execute 24 de ani de închisoare, să achite fiului, student, 10.000 de lei cu titlu de daune materiale, şi 375.000 de euro daune morale.

De asemenea, criminalul trebuie să îi plătească mamei victimei suma de 10.000 de lei şi 187.500, care reprezintă tot daune materiale, respectiv morale.

Reamintim că directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Județean de Urgenţă din Piatra-Neamţ, Anca Daniela P., a fost înjunghiată mortal, vineri (10 ianuarie 2020) de soțul ei.

Mai multe detalii aici: NEAMȚ: Crima din Spitalul Județean, în imagini (FOTO-VIDEO)

PUBLICITATE