Creșa Piatra-Neamț: pentru creșa din Speranța, părinții sunt invitați să depună cererile până la 20 iulie

Creșa Piatra-Neamț anunță părinții care doresc să înregistreze dosar de înscriere pentru creșa din cartierul Speranța, că au termen de depunere până pe 20 iulie.

Potrivit reprezentanților Creșei Piatra-Neamț, vor fi două grupe (mijlocie și mare) și vor fi nevoie de minimum 15 cererei pentru a putea funcționa.

Mai jos, comunicatul Creșei Piatra-Neamț:

Conducerea Creșei Piatra Neamț aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

Urmare a memoriului cu nr. 849 din 05 iulie 2023 a Creșei Piatra Neamț, adresat Primăriei Municipiului Piatra Neamț, prin care solicităm punerea la dispoziție de spații pentru înființarea unor grupe de creșă și a răspunsului nr. 27841 din 07 iulie 2023, prin care Primăria Municipiului Piatra Neamț pune la dispoziție spațiul „GRĂDINIȚA CU 12 GRUPE ȘI PROGRAM PRELUNGIT CARTIER SPERANȚA”, părinții care au dosar de înscriere sau care doresc să înregistreze dosar de înscriere pentru:   

  • CREȘA SPERANȚA
    1. GRUPĂ MIJLOCIE
    2. GRUPĂ MARE

(MINIM 15 ACORDURI/CERERI PENTRU A PUTEA FI DESCHISĂ)

sunt rugați, ca până la data de 20 iulie 2023, ora 14,00 să depună la sediul Creșei Piatra Neamț din strada Mihai Eminescu, nr. 6 sau pe adresa de  e-mail : [email protected] acordul și cererea, părintelui / reprezentantului legal, al beneficiarului, pentru a demara procedurile de amenajare și dotări, de către Primăria Municipiul Piatra Neamț, în timp util.

PUBLICITATE