Cozile la Serviciul Permise și Înmatriculări devin pe zi ce trece tot mai deranjante.

Cozile la Serviciul Permise și Înmatriculări devin pe zi ce trece tot mai deranjante.12042117_10207635513306941_754818260_n
De exemplu, vineri, 18.09.2015  în jurul orei 08:00, la sediul serviciului Permise si Înmatriculări, zeci de oameni așteptau să-și rezolve problemele. Când s-a dat drumul la cele 3 ghișee de înmatriculări, se aflau doar 2 lucrătoare ale acestui serviciu. După aproximativ două ore, cele două doamne de la ghișeu au început să fie copleșite de diversele solicitări și nici oamenii nu mai aveau răbdare în a primi explicațiile pe care le doreau. Unii dintre ei au încercat să meargă în audiență la șeful de serviciu, dar acesta se afla în concediu de ceva vreme și astfel nu era niciun ofițer care să pună un polițist să lucreze la ghișeul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • Nu mi se pare corect ca o armată de polițiști să plece la examinare în oraș, iar toată treaba să rămână pe două doamne. Doresc să-i comunicați șefului de serviciu, să-și organizeze oamenii pe care îi are sub coordonare, astfel încat să poată desemna sarcini în egală măsură celor ce lucrează acolo, ca să poată face față tuturor solicitărilor de înmatriculare. – a declarat o fată care aștepta mai bine de 3 ore sa-și rezolve problemele.

Alții au declarat:

  • După o oră de stat la coadă pentru a depune acte pentru numere provizorii am aflat că mai am nevoie de o copie xerox a unui act de înmatriculare străin, după toată treaba asta am mai stat la coadă din nou 3 ore, vi se pare normal să pierd ore întregi pentru un act?  M-am rugat de doamnele de la ghișeu să mă îndrume spre șeful serviciului, dar acestea m-au expediat rapid, spunându-mi că acesta este în concediu.
  • Am stat la coadă câteva ore bune, când am ajuns la ghișeu să depun actele fata de la ghișeul 1 a închis fereastra spunând ca a terminat programul și nu mai poate lua documente, mie expirându-mi în ziua de vineri autenticitatea de la RAR și mi-a spus să fac altă autenticitate și  să vin să stau din nou la coadă. Am vrut sa ma duc în audiență la cineva mai mare, dar nu era nimeni nici la secretariat, nici la biroul șefului.
  • După 2 ore de stat la coadă, în jurul orei 12:00 mi-a venit rândul să depun documentele, îmi lipsea o declarație că am adus o mașină pe platformă. Fata de la ghișeu a început să mă repezească spunându-mi că e singura care face înmatriculari, nu are cine să o ajute nici măcar la baie nu fusese să-și facă nevoile fiziologice, iar la hărmălaia care era acolo mi-am dat seama că mai trebuie să stau încă două ore la rând, ori să vin și să mai pierd o zi stând la coadă… Domnul Simionel ce face? Doarme? Cum suplimentează oamenii când este așa aglomerat și cald și un ghișeu este liber?
PUBLICITATE