Costel Ilie, noul antrenor al echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

Astăzi, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț au anunțat noul antrenor al echipei – Costel Ilie.

„Am făcut tot ce am putut pentru promovarea în Liga a II-a, însă nu am reușit să obținem această performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Drept urmare, în această pauza competițională am pus la punct o nouă strategie și venim cu îmbunătățiri la echipă, în așa fel încât să atingem performanța pe care ne-o dorim, adică promovarea în Liga a II-a.

Drept urmare, am ajuns la o înțelegere și am semnat un contract pentru următorii 2 ani cu domnul Costel Ilie, în funcția de antrenor principal al echipei de seniori.” – a declarat Cătălin Roca – președinte CSM Ceahlăul

Costel Ilie îl va avea ca secund pe Valentin Avadanei, de portari urmând să se ocupe Florin Anton. Andrei Antoce are misiunea de a se ocupa cu pregătirea fizică, iar Daniel Mahu-Moisii va fi Team Managerul delegat al echipei pentru sezonul ce va urma.

„Sunt bucuros, onorat, că mă întorc acasă, că fac parte din acest proiect frumos, măreț și sper să ne îndeplinim toate obiectivele pe care ni le-am propus.” – a spus noul antrenor al echipei.

PUBLICITATE