Copil rănit grav într-un accident. Șoferul a fugit

La data de 6 ianuarie, în jurul orei 07.20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce șoferul unui autoturism se deplasa pe strada Profesor Dumitru Mărtinaș din municipiul Roman, a surprins și accidentat un minor, în vârstă de 14 ani, din Roman, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului.

Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Roman.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii rutieri au reușit identificarea conducătorului auto în cauză, un bărbat de 63 de ani, din Gherăiești.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier

PUBLICITATE