NEAMȚ: Copil în stare gravă după ce a căzut dintr-un atelaj cu fân

La data de 20 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către Spitalul Județean Neamț despre faptul că la Secția UPU s-a prezentat un minor, de 13 ani, pentru a primi îngrijiri medicale întrucât la data de 19 august, ar fi căzut de pe un atelaj încărcat cu fân.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, evenimentul a avut loc pe data de 19 august, pe DN 15 B, în localitatea Poiana Largului și a fost observat de un bărbat, de 31 de ani, din Iași, care a solicitat intervenția organelor de poliție și a unui echipaj medical prin 112, întrucât conducătorul autovehiculului ce tracta atelajul nu a observat ce s-a întâmplat și a mers mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție și un echipaj SMURD însă, atât minorul cât și atelajul, nu au fost identificați.

În urma cercetărilor s-a stabilit că atelajul încărcat cu fân, unde se afla și minorul, era tractat de un autovehicul ce era condus de un tânăr, de 28 de ani, din Poiana Largului, care a fost identificat și care a precizat că nu a observat momentul în care acesta ar fi căzut.

În urma investigațiilor făcute de medicii din cadrul Spitalului județean Neamț, minorul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic la data și ora identificării, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

PUBLICITATE