Copil de 10 ani, cercetat pentru furt. A intrat în casa vecinului și i-a furat un aparat foto și suma de 2.700 de lei

Un copil de 10 ani este cercetat de polițiști după ce a furat un aparat foto și suma de 2.700 de lei din casa unui vecin.

Ieri, 28 martie, polițiștii nemțeni  au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din Botești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras o sumă de bani din imobilul pe care acesta îl deține, în localitatea Botești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 27 martie, în timp ce persoana vătămată s-ar fi deplasat în grădina din spatele imobilului, pentru efectuarea de lucrări agricole, un minor de 10 ani, din aceeași localitate, profitând de faptul că ușile imobilului nu erau asigurate, ar fi pătruns în interiorul acestuia sustrăgând un aparat foto și suma de 2.700 de lei.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au reușit recuperarea aparatului foto și a sumei de 500 de lei, în continuare fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea recuperării întregului prejudiciu produs.

PUBLICITATE