Contrabandă cu țigări în Piatra Neamț. Trei femei prinse cu 54 pachete de țigări


Ieri, 17.03.2016, o echipă formată din polițiștii structurii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ împreună cu jandarmi, au acţionat în Piaţa Haralambie, din Piatra Neamţ pe linia prevenirii şi constatării actelor de comerţ ilicit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma controlului, au fost depistate trei femei, cu vârste cuprinse între 47 și 57 de ani, din Piatra Neamț și Săvinești care comercializau ţigări din Republica Moldova cu sau fără timbru de provenienţă, ce ar fi trebuit supuse regimului vamal. Asupra acestora s-a găsit un număr de 54 pachete ţigări, respectiv 1080 ţigarete, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

PUBLICITATE