Constantin Iacoban SPERĂ ca în această iarnă să nu fie surprize neplăcute în trafic

Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, s-a întâlnit, în această dimineaţă, cu cei responsabili de asigurarea viabilităţii drumurilor judeţene, având în vedere faptul că în această perioadă se poate forma polei în unele zone.
De asemenea, a discutat despre problemele care ar putea apărea în zilele următoare, când, anunţă meteorologii, frigul va mai scădea în intensitate, dar vor apărea ninsori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„E început de an şi un început în toate, pentru că deşi problemele din administraţie au continuitate, trebuie raportate la un nou an calendaristic. De dimineaţă m-am întâlnit cu vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, cu directorii de direcţii, cu factorii responsabili de asigurarea viabilităţii pe drumurile judeţene şi am conturat, în linii mari, ceea ce urmează să facem în viitorul apropiat şi mai târziu. Mă interesează în mod deosebit să se asigure circulaţia în condiţii cât mai bune, pentru că sunt atâţia oameni care se deplasează şi trebuie avut grijă să fie cât mai puţine inconveniente în trafic. Firmele care asigură deszăpezirea pe drumurile judeţene sunt pregătite pentru intervenţie şi le-am pus în vedere că pentru perioada următoare sunt anunţate ninsori în zona noastră şi astfel de posibil să aibă activitate. Până acum nu am avut probleme pe traseele din judeţ, pentru că iarna s-a manifestat blând. Sper ca nici de acum să nu avem surprize neplăcute în trafic, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE