Constantin Iacoban, răspunde atacurilor din mediul on-line

iacobanO postare pe Facebook, a trezit interesul președintelui Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban. Postarea celor de la CanCan Piatra Neamț, arată apropierile posibililor candidați la primăria Piatra Neamț cu fostul edil, Gheorghe Ștefan.
CONSTANTIN IACOBAN (UNPR): fost director URBAN pentru o perioada de 10 ani, apropiat al lui Pinalty – este textul celor care administrază această pagină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși postarea este una banală, fără nicio descriere concretă și distribuită în special de pe un cont fals, specializat în atacuri la întraga clasă politică, președintele Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban, a considerat că este firesc să clarifice pentru cetățeni, anumite aspecte legate de această postare:

Dragii mei, cu mare regret am văzut, în mediul on-line, cum oameni care se tem că ar putea fi scoase la iveală dedesubturile afacerilor lor şi legăturile cu personaje influente, care au controlat municipiul Piatra Neamţ şi nu numai, caută să arate că aş avea vreo legatura cu cel care a fost primar al pietrenilor. Nu au reuşit să mă compromită şi să facă afaceri cu societatea Urban, pe vremea când eram director acolo şi de unde am plecat prin demisie, după ce a fost schimbată yala de la uşă şi nu am putut să îmi iau nici lucrurile personale din birou! Am lăsat Urbanul cu un patrimoniu de invidiat şi cu un profit uriaş şi a ajuns în faliment această societate, din cauza intereselor celor care au condus-o!
Dragii mei, mulţi mă cunoaşteţi şi datorită dumneavoastră mă situez bine în sondaje şi asta deranjează pe unii şi de aceea caută să mă bage în acelaşi cerc cu persoane care au „administrat“ patrimoniul public din 2004 şi până în prezent, inclusiv societăţile Urban, Transurban şi Aqua Calor, unele deja dispărute, altele în faliment. Aceşti oameni care se tem de mine că ne-am putea confrunta într-o competiţie sunt încă legaţi ombilical de fostul primar Ştefan. Sunt cei care ar trebui să dea explicaţii pentru „succesele“ obţinute de administraţia locală, care au înglodat Primăria în credite neperformante ce depăşesc 60 de milioane de euro, după cum anunţa presa, zilele trecute!

PUBLICITATE