Consiliul Județean Neamț, pe primele locuri din țară la achiziții în 2020

Consiliul Județean Neamț este pe locul VI pe țară, conform unei statistici referitoare la valoarea contractelor de achiziție publică încheiate în cursul anului trecut.

Pandemia, care a deturnat în 2020 multe dintre prioritățile „firești“ ale fiecărei unități administrativ-teritoriale, nu a blocat dezvoltarea județului, după cum reiese din situația prezentată zilele trecute de către Ziarul Financiar. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă pe primele 3 poziții se află Companiile Naționale (de Căi Ferate, de Drumuri și de Investiții), în privința autorităților locale, județul Neamț se află pe podium, fiind devansat de municipiul Timișoara și Compania de Apă Oltenia.

„Sunt mulțumit că prin finanțările atrase de Consiliul Județean Neamț, nenumărate proiecte atrag creșterea nivelului de trai al cetățenilor din zona noastră.

Principala grijă a instituției pe care o reprezint a fost și rămâne dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar nu neglijez nici nevoile din alte domenii de activitate, pentru care caut mereu soluții.” – a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Ca prioritate pentru acest nou mandat, președintele CJ Neamț își dorește să construiască un spital județean modern pentru nemțeni, cautând soluții de finanțare a viitoarei unități medicale, pentru care în scurt timp va scoate la licitație studiul de fezabilitate.

„Pentru acest an sper în noi finanțări de proiecte și în continuarea celor începute deja, astfel încât obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean să fie atinse.

Vreau să avem un județ cu drumuri bune, atractiv pentru turiști și cu o economie stabilă!” – a mai spus Arsene

PUBLICITATE