Consiliul Județean, cadorisit cu o operă a artistului Laurențiu Dimișcă


Consiliul Județean Neamț, prin președintele Emilia Arcan, a primit, pe bază de contract, sculptura pictobiect „Sărutul“, a artisului Laurențiu Dimișcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

??????????????

Contractul de donație a lucrării, evaluată la suma de 45.000 de lei, a fost semnat de părțile semnatare în prezența unui notar public și are avizul favorabil al tuturor consilierilor județeni.

„Județul Neamț deține o lucrare realizată de artistul autohton Laurențiu Dimișcă. Apreciez în mod deosebit ideea acestei donații la care s-a gândit artistul și mai mult apreciez faptul că o lucrare pe care el a realizat-o împreună cu copiii, a lăsat-o la vederea lor. E un gest deosebit, pe lângă disponibilitatea de a descoperi copii talentați și de a lucra alături de ei, artistul Laurențiu Dimișcă dorind să lase ceva și pentru oamenii județului“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Sculptura a fost creată în cadrul proiectului finanțat în 2015 de către Consiliul Județean Neamț, în cadrul proiectului „O pată de culoare pentru orașul tău“. Sculptura a fost donată de fundația Aut Sider Art, fără cesiunea drepturilor de autor și este amplasată în fața Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț.

PUBLICITATE