Consilierul local Cosmin Asandei s-a alăturat echipei liberale condusă de primarul Andrei Carabelea

Comunicat de presă - PNL Neamț

Consilierul local Cosmin Asandei s-a alăturat echipei liberale condusă de primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea.

Cosmin Asandei şi-a exprimat încrederea că alături de colegii din Partidul Naţional Liberal va duce la bun sfârşit proiectele aflate în derulare dar vor fi implementate şi alte proiecte care vor duce la creşterea calităţii vieţii tuturor pietrenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am venit cu toată convingerea alături de echipa PNL şi de primarul Andrei Carabelea şi de preşedintel George Lazăr.

Este cel care a a avut curajul să reformeze cu adevărat administraţia publică şi să aducă investiţiile de care are nevoie oraşul, proiecte cu fonduri guvernamentale şi locale. De asemenea, peste 60% din bugetul pe anul acesta al municipiului Piatra-Neamţ este alocat investiţiilor.

Asta dovedeşte că primarul Andrei Carabelea, pe lângă tinereţe şi ambiţie, are viziunea necesară pentru dezvoltarea oraşului. Îi mulţumesc pentru că m-a primit în echipa PNL Piatra-Neamţ! Vreau să îi mulţumesc şi preşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr şi să îl asigur de toată susţinerea mea. Sunt convins că va fi un bun preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ şi alături de primarul Andrei Carabelea va face lucruri bune pentru pietreni şi pentru nemţeni”, a declarat Cosmin Asandei.

„Îl cunosc pe Cosmin de foarte mult timp, atât ca antreprenor cât şi ca om politic. Poziţiile lui în cadrul Consiliului Local Piatra-Neamţ au fost mereu echilibrate şi a susţinut toate proiectele de dezvoltare şi modernizare ale oraşului. Mă bucur că a ales să vină în echipa mea, în echipa PNL şi îl asigur că împreună vom reclădi noua Piatra”, a transmis primarul Andrei Carabelea.

„Venirea domnului Asandei în echipa PNL demonstrează încă odată cu suntem un partid serios, cu oameni care vor să construiască şi să facă lucruri bune pentru comunitate. Acesta este angajamentul nostru, al PNL Neamţ şi pentru asta ne vom lupta până la capăt, a subliniat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

PUBLICITATE