Consilierul judeţean Laurenţiu Creţu: Susţin echipa PNL Neamţ şi pe George Lazăr pentru funcţia de preşedinte al CJ Neamţ

Consilierul judeţean Laurenţiu Creţu s-a alăturat echipei liberale şi a declarat că îl susţine cu toată tăria pe preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Laurenţiu Creţu a ales echipa PNL Neamţ considerând că principiile şi valorile liberale sunt singurele care vor aduce dezvoltarea judeţului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am venit alături de PNL Neamţ şi de preşedintele filialei, George Lazăr, pe care îl susţin pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Este un om tânăr dar cu suficientă experienţă în politică şi administraţie şi sunt convins că va fi un bun preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Decizia mea de a venit alături de domnia sa şi de echipa liberală pe care o conduce a fost luată şi ca urmare a proiectelor pe care le-a pregătit pentru judeţul Neamţ.

Sunt proiecte importante, sustenabile, de care are nevoie fiecare nemţean iar odată implementate va creşte calitatea vieţii fiecărui locuitor”, a declarat consilierul judeţean Laurenţiu Creţu.

Mă bucur că tot mai mulţi oameni de valoare aleg să vină în PNL Neamţ iar Laurenţiu Creţu este unul dintre aceştia.

Îl cunosc de mai mulţi ani, i-am urmărit activitatea politică din cadrul Consiliului Judeţean Neamţ unde a fost o voce activă şi puternică.

Sunt convins că venirea lui în PNL Neamţ va aduce plus-valoare echipei liberale iar expertiza pe care a acumulat-o în cadrul legislativului judeţean va fi pusă în slujba nemţenilor şi de acum înainte”, a transmis preşedintele PNL Neamţ şi candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, George Lazăr.

PUBLICITATE