Consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc face precizări privind deschiderea sălilor de jocuri de noroc

Poate că pare straniu, dar există un Consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc, semn să industria respectivă este deosebit de importantă.

Sorin Constantinescu a venit cu precizări, într-o intervenție la postul România TV, cu privire la deschiderea sălilor de jocuri de noroc:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc. Între aparate va fi montat plexiglas.

Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate.

De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”, a precizat consilierul guvernamental Sorin Constantinescu.

PUBLICITATE