Consilierii PNL Neamț au votat împotriva construirii noului spital de urgență

Consilierii județeni PNL s-au opus, astăzi, unui proiect de hotărâre premergător construirii unui nou spital de urgență din Piatra-Neamț.

După ce în campania electorală pentru alegerile locali, liberalii în frunte cu președintele PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, au promis că vor face un spital de urgență la Piatra-Neamț, la ședința extraordinară de astăzi, 8 octombrie, consilierii județeni PNL s-au opus unui proiect de hotărâre privitor la terenul pe care ar trebui să fie construit noul spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Una dintre cele mai ticăloase atitudini ale consilierilor județeni PNL față de nemțeni a fost manifestată astăzi, 8 octombrie, când au refuzat să voteze pentru realizarea unui nou spital de urgență.” – a transmis președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

De fapt, consilierii județeni aveau de votat trecerea unui teren situat la ieșirea din oraș, din proprietatea comunei Gârcina, în cea a județului Neamț, teren pe care ar urma să fie construit viitorul spital județean de urgență.

Culmea, aceeași suprafață a mai fost luată în proprietatea județului într-un mandat când Consiliul Județean era condus de un președinte PDL.

Atunci au fost de acord cu transferul, dar nu au fost în stare să realizeze proiectul. Astăzi, aceiași pedeliști vopsiți în galben nu mai vor transferul de proprietate, ca să nu fac eu spitalul pentru nemțeni!” – a mai spus Ionel Arsene

Potrivit acestuia, Consiliul Județean Neamț are alocați bani pentru noul proiect datorită susținerii de care am beneficiat din partea Guvernării PSD, care ne-a dat milioane de lei, și nu avem teren pe care să îl construim.

Și-au arătat încă o dată adevărata față și au dovedit din nou că știu doar să închidă spitale, nu să le și construiască și deschidă!

La fel de cinici se dovedesc și în cazul spitalului de la Lețcani, pe care refuză să îl deschidă pentru că țin la orgoliile politice și nu le pasă de copii, părinți, bunici aflați în suferință!

Rușine să vă fie! Aveți câteva zile de când vindeți ieftin suferința oamenilor din spitale, dar continuați să vă bateți joc de nemțeni, ignorând nevoile lor!” – a mai transmis Arsene.

🆕Nemțenii NU vor avea un spital nou din cauza liberalilor!↪️Una dintre cele mai ticăloase atitudini ale consilierilor…

Gepostet von Ionel Arsene am Donnerstag, 8. Oktober 2020

PUBLICITATE