Congresul regional al Martorilor lui Iehova la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț

În perioada 17-19 august, la Sala Polivalentă din municipiul Piatra-Neamţ va avea loc congresul regional al Martorilor lui Iehova. Tema congresului este “Fiţi curajoşi!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Martorii lui Iehova care vor participa la acest congres sunt din judeţele Neamţ, Iaşi, Bacău şi Vrancea. La congresul regional de anul trecut, care s-a ţinut la aceeaşi locaţie, au fost aproximativ 1800 de participanţi.

Programul este compus din 54 de părţi, care vor include discursuri, lecturi dramatizate, interviuri şi materiale video. În plus, în ultima zi a congresului, va fi prezentat filmul Relatarea despre Iona – O lecţie de curaj şi îndurare. În fiecare zi, sesiunile de dimineaţă şi de după-amiază vor începe cu prezentări audio-video pregătite special pentru congres.

În prezent, oamenii de toate vârstele luptă cu temeri şi îngrijorări tot mai mari şi este nevoie de curaj pentru a înfrunta aceste presiuni. Toţi cei care vor să audă sfaturile practice ale Bibliei prezentate la congresul regional din acest an sunt bineveniţi, iar intrarea este liberă.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial al Martorilor lui Iehova, https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/

PUBLICITATE