Condamnat la închisoare după ce și-a chinuit mai mulți ani familia

La data de 23 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Roman.

Față de acesta, Curtea de Apel Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 3 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ”rele tratamente”, în dauna soției sale, faptă prevăzută de Codul Penal Italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, în perioada 2009 – 2012, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei împreună cu concubina sa, bărbatul a insultat-o, a amenințat-o în repetate rânduri, chiar și cu moartea și a agresat-o fizic, lovind-o cu diferite obiecte.

Totodată, acesta ar fi încercat să o dea afară din locuința comună, atât pe concubina sa cât și pe fiica sa minoră, constrângând-o astfel să trăiască în condiții de umilință și frică constantă pentru propria viață, acțiuni ce au fost exercitate în prezența fiicei sale minore.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE