Condamnare într-un dosar în care un tânăr din Neamț a fost șantajat pentru că se prostitua cu bărbați

În luna septembrie, procurorii au trimis în judecată un tânăr acuzat de sãvârsirea a douã infractiuni de santaj, respectiv o infracțiune de transfer ilegal de date informatice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi l-au condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare pe Emilian Florin Avădanei (22 de ani), originar din localitatea Grajduri (județul Iași), pe care l-au găsit vinovat de şantaj şi transfer neautorizat de date.

Florin Emilian Avãdãnei a găsit o metodă mai aparte de a face rost de bani. În 2015, el a fost plecat la Verona, Italia, locuind împreunã cu alti doi tineri români, unul din Roman, județul Neamț, și altul din Negrești, județul Vaslui. Cei doi întreţineau raporturi sexuale, contracost, cu bărbaţi din Italia, unele partide fiind înregistrate video. Avădanei a obţinut o serie de fotografii compromiţătoare şi astfel i-a şantajat pe foştii săi amici. (vezi articolul – AICI)

„În această perioadă (n.r. – cât a stat în Italia), în timp ce se afla singur în apartament, inculpatul a vizualizat pe lap­topul existent în imobil, pe care avea permisiunea persoanelor vătămate de a-l utiliza, un set de fotografii reprezentându-i pe C.S.G. şi B.D., în timp ce între­ţineau raporturi sexuale orale şi anale, în mod explicit. Astfel, fără a avea auto­rizarea persoanelor vătămate, inculpatul a transferat setul de fotografii pe contul său de Facebook“, au stabilit judecătorii ie­şeni. – notează Adevărul

PUBLICITATE