Concursul „Cetatea Neamț în viziunea copiilor” – Proiectele pot fi trimise până pe 30 ianuarie

    Concursul ,,Cetatea Neamț în viziunea copiilor’’, derulat în luna decembrie 2020, rămâne în continuare o invitație deschisă pentru cei care doresc să ne transmită diverse materiale (machete, desene, modelaj, grafică digitală) inspirate din istoria de veacuri a Cetății Neamț.

Proiectele pot fi trimise pe adresa de mail: [email protected] sau pe adresa de corespondenţă a instituției din Târgu Neamț (Bulevardul Ștefan cel Mare 37, Târgu Neamț 615200), până la data de 30 ianuarie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proiectele trebuie însoțite de datele personale ale participanților (numele și prenumele, clasa, instituția de învățământ și localitatea).

Toate materialele trimise vor fi publicate online pe pagina instituției și în cadrul proiectului „Muzee și Școli”, coordonat de dr. Otilia Mircea, expert în conservare și restaurare metale, Complexul Muzeal Național Neamț, Muzeul de Istorie Roman.

Acordarea premiilor pentru cele mai bune proiecte se va face ţinând cont de numărul de aprecieri (like-uri) de pe pagina de facebook a Complexului Muzeal Naţional Neamţ.

Câştigătorii vor fi anunţaţi printr-o postare pe pagina de facebook a Complexului Muzeal Naţional Neamţ, pe data de 2 februarie 2021.

Premiile oferite în cadrul acestui concurs sunt:

Premiul I – Diplomă, spectacol gratuit la Teatrul Tineretului Piatra Neamţ.

Premiul II – Diplomă şi şedinţă de echitaţie la Depozitul de armăsari Dumbrava, cunoscut pe plan local și ca „Herghelia Regală’’.

Premiul III – Diplomă şi vizită gratuită la Castelul Sturdza de la Miclăușeni.

Toţi participanţii la concurs vor primi diplome şi o vizită pe şantierul arheologic de la Topoliţa din comuna Grumăzești, județul Neamț.

Muzeul Cetatea Neamţ are ca partenerii principali în organizarea acestui concurs Teatrul Tineretului Piatra-Neamţ, Depozitul de armăsari Dumbrava şi Castelul Sturdza de la Miclăușeni.

Aducem mulţumiri celor care au promovat concursul nostru: Sebastian-Emil Marcoci, Organizator evenimente și activități turistice la Castelul Sturdza-Miclăușeni, Mihai Florin Pohoaţă şi Mona Vîlceanu, Radio Iaşi.

Muzeograf,
Vera Stigleț

PUBLICITATE