Concurs pentru 24 funcţii vacante de directori în școlile și liceele din Neamț

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din judeţul Neamţ.

La nivelul judeţului Neamţ vor fi scoase la concurs un total de 24 funcţii vacante de director și director adjunct, din care: 15 funcţii vacante de director şi 9 funcţii vacante de director adjunct, în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicaţia informatică, conform unei proceduri speciale elaborată de Ministerul Educaţiei.

Perioada în care se organizează a doua sesiune a concursului este cuprinsă între 27 iunie 2022— anunţarea posturilor vacante – şi 5 octombrie 2022 — emiterea deciziilor de numire.

Desfăşurarea probei scrise pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi de director adjunct, din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, va avea loc în data de 8 septembrie 2022.

Mai multe informaţii se pot obţine prin accesarea site-ul www.isineamt.ro — secţiunea CONCURS DIRECTORI 2022 sesiunea a III-a – şi de la avizierul Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ, cu sediul în Piatra- Neamţ, Str. Lt. Draghiescu, nr. 4A.

Lista funcțiilor vacante de director și director adjunct:

PUBLICITATE