Concert extraordinar „Armonii pascale” la Piatra-Neamț, de Florii

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț organizează concertul „Armonii pascale” pe 28 aprilie 2024, ora 15:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț, marcând sărbătoarea Floriilor cu un program special dedicat creștinilor ortodocși.

Concertul va aduna pe scenă talentați cursanți ai Școlii Populare de Artă din cadrul grupurilor vocale „Floare de colț” și „Sânzienele”, ambele sub îndrumarea artistică a Georgianei Șerban Axinte, precum și Ansamblul de cântece populare „Nemțișorul”, coordonat de Laurențiu Marian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acestora li se vor alătura Grupul psaltic „Evanghelismos” și Corala „Fantasia” de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, sub bagheta dirijorului Vasile Negru.

Intrarea este gratuită, cu locuri limitate disponibile.

Mai jos, comunicatul Centrului „Carmen Saeculare”:

În vederea întâmpinării sfintelor sărbători Pascale ale creștinilor ortodocși, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț pregătește Concertul extraordinar „Armonii pascale”, programat a avea loc în după-amiaza Sărbătorii Floriilor, duminică, 28 aprilie 2024, ora 15:00.

Pe scena sălii de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț vor fi prezenții cursanții Școlii Populare de Artă, reuniți în cadrul Grupurile vocale „Floare de colț” și „Sânzienele” (ambele coordonate artistic de Georgiana Șerban Axinte) și a Ansamblului de cântece populare „Nemțișorul” (coordonator artistic, Laurențiu Marian). Alături de tinerii interpreți ai folclorului nemțean vor cânta Grupul psaltic „Evanghelismos” și Corala „Fantasia” aparținând Centrului județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui (dirijor, Vasile Negru).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

PUBLICITATE