„Concert de JAZZ cu Mădălina“, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește Concertul de JAZZ cu Mădălina susținut de Mădălina Mantu, miercuri, 12 octombrie 2022, de la ora 17:00, în Sala Cupola.

Mădălina Mantu a mai fost prezentă la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, împreună cu Mihăiță Macoveanu și proiectul „Poetul și Cântăreața“, care s-au bucurat de un real succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mădălina Mantu este cântăreață de jazz și musical, de naționalitate română, născută în Piatra-Neamț, având dublă cetățenie: română și germană. Până recent, Mădălina a activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluțiile avute pe scene din Germania și Elveția.

Mass-media din Germania i-a acordat o atenție deosebită, cântăreața fiind o răsfățată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, iar melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.

Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar cea mai importantă realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariția televizată de la SAT 1.

Supranumită de nemți „Vocea de Aur a Germaniei“, Mădălina s-a făcut remarcată prin calitățile ei vocale, pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internațional.

Iubită și apreciată de publicul din România și Germania, Mădălina a revenit acasă.

PUBLICITATE