Conceptul „The Empty Shop” (Magazinul GOL), la Shopping City Piatra-Neamț

Proiectul The Empty Shop, adus din Brazilia de Nepi, fondul de investitii care detine mai multe mall-uri si cladiri de birouri in Romania, isi propune sa stranga zeci de tone de haine, in magazinele goale construite in 12 orase (printre care si Piatra-Neamț), care apoi vor fi donate oamenilor care au nevoie. Organizatia Let’s Do It, Romania! se va ocupa de partea logistica, urmand sa sorteze si sa spele hainele, apoi sa le doneze comunitatilor unde se inregistreaza un risc mare de abandon scolar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Hainele, odata colectate, vor fi sortate, cu ajutorul a 50 de voluntari „Let’s Do It, Romania!”, apoi curatate si livrate unui numar de 1.000 de familii din judetele Maramures, Neamt, Iasi, Constanta, Targu Jiu, Calarasi si Ialomita.

Dă o viață nouă hainelor pe care le-ai abandonat în dulap, donându-le celor care au nevoie de ele!

Ți-au rămas mici sau largi? Sunt prea colorate, out of trend, sau pur și simplu nici nu mai știai că le ai? Atunci acesta este primul semn că nu îți mai trebuie. Da, despre rochiile, bluzele, cămășile sau perechile de pantaloni uitate în dulap este vorba.

Așa că te invităm să le aduci la Shopping City Piatra-Neamț (pe galerie, in zona LC Waikiki) între 6-18 aprilie, și noi ne asigurăm că ajung la cine trebuie!

  • Alege hainele pe care nu le mai porți, dar care se află într-o stare bună.
  • Adu-le la noi și ajută-ne să umplem cutia.
  • Noi le sortăm, le curățăm și le împrospătăm cu ajutorul Ariel și Lenor.
  • La final, alături de Let’s Do It Romania, le donăm copiilor și familiilor nevoiașe din programul Let’s Share & Care.

Tu ai o garderobă plină. Noi avem o cutie goală! – noteză Shopping City Piatra-Neamț

PUBLICITATE