Accidentul din Girov – comunicatul Poliției Neamț. Șoferul avea permisul reținut


Azi-noapte, în jurul orei 1:20, în urma unui accident pe raza comunei Girov, 3 tineri și-au pierdut viața. Conform unui comunicat al Poliției Neamț, șoferul avea permisul de conducere reținut iar autoturismul avea numerele de înmatriculare expirate din luna august 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În ziua de 17 iulie a.c., în jurul orelor 01.20, pe DJ 156A, pe raza localității Căciulești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul a trei persoane.

Din primele cercetări se pare ca în timp ce un bărbat de 24 ani din Girov conducea un autoturism pe DJ 156A, într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto precum și alți doi pasageri din autoturism cu vârste de 17 și 18 ani au decedat, iar a patra persoană ce se afla în autoturism în vârstă de 17 ani a fost grav rănit.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul avea permisul de conducere reținut iar autoturismul avea numerele de înmatriculare expirate din luna august 2015.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.” – se arată în comunicatul Poliției Neamț

În momentul de față nu se cunoaște dacă șoferul consumase băuturi alcoolice, necropsia făcându-se la minim 24 de ore de la momentul decesului.

Vezi și FOTO/VIDEO -> Accident groaznic la Girov – 17 iulie. Trei tineri au murit iar unul este în stare gravă

PUBLICITATE