Compania Comes intră pe piața din Nigeria cu contract pe 5 ani

Compania COMES din Neamț, lider în producția de utilaje grele, face un pas major în expansiunea sa internațională prin semnarea unui contract de cinci ani în Nigeria, consolidându-și astfel prezența pe piața globală.

Compania COMES din Săvinești, un important producător român de utilaje grele și piese pentru industriile chimică, petrochimică și de petrol și gaze, a intrat pe piața din Nigeria, câștigând un contract impresionant pe cinci ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Valoarea anuală estimată a acestui contract se ridică la 7-8 milioane de euro.

Directorul general al COMES, Anton Ioan Măzărianu, a declarat pentru Ziarul Financiar că acest contract vine în continuarea unui an financiar de succes, compania înregistrând o cifră de afaceri de 99,5 milioane de lei în anul precedent, cu o creștere de 25% față de anul anterior.

Pentru anul în curs, se estimează o continuare a creșterii, cu afaceri prognozate la 26 milioane de euro.

COMES își continuă astfel expansiunea pe piețele externe, având o tradiție în exporturi care reprezintă 70-80% din producția sa.

Compania COMES își are originea în Uzina Mecanică a Combinatului Chimic Săvinești, înființată în 1977 și privatizată în 2003, și este cunoscută pentru echipamentele de transfer de căldură și vasele sub presiune de gabarit mare pe care le produce.

Pe lângă contribuția economică, COMES joacă un rol activ în comunitatea locală, implicându-se în diverse proiecte sociale și de sănătate, subliniind responsabilitatea socială a companiei.

Prezent pe piața internațională în peste 30 de țări, COMES vede un viitor promițător, având în vedere investițiile în energia regenerabilă și alte tehnologii de nișă. Aceste perspective plasează COMES într-o poziție avantajoasă pentru a profita de oportunitățile emergente pe piața globală și pentru a-și consolida statutul de lider în industrie.

PUBLICITATE