COMES SA, alături de elita energiei mondiale la EGYPES, Cairo

În această săptămână, Cairo a devenit punctul de întâlnire al profesioniștilor din domeniul energiei la târgul EGYPES, unde compania nemțeană COMES SA a avut o prezență notabilă. Standul companiei a atras atenția reprezentanților oficiali și a profesioniștilor internaționali, consolidând experiența pozitivă a COMES pe piața internațională.

Zeci de mii de profesioniști în domeniul energiei din întreaga lume s-au adunat în această săptămână în Cairo pentru a participa la târgul EGYPES, un eveniment de trei zile dedicat networking-ului în sectorul energetic.

Printre expozanți s-a numărat și compania nemțeană COMES SA, care, în parteneriat cu CIS GAZ SA, expert în infrastructura de petrol și gaze, a demonstrat din nou angajamentul său față de inovație și excelență în domeniu.

Standul COMES SA a fost un punct de atracție pentru vizitatori, inclusiv pentru reprezentanți oficiali și ai companiilor private române, cât și pentru numeroși profesioniști internaționali.

„În prima zi a expoziției, am avut onoarea de a primi vizita Ambasadorului României în Egipt, H.E. Olivia Toderean, alături de Directorul General al Transgaz, domnul Ion Sterian, și de domnul Dragoș Roibu, Directorul Cabinetului Ministrului Român al Energiei, concentrată pe proiecte de energie în teritoriu, la care mediul de afaceri român este unul dintre cei mai importanți parteneri de import.

Portofoliul nostru de echipamente de proces a fost prezentat în detaliu celor mai importante companii de inginerie și construcții din Egipt, Orientul Mijlociu și Africa de Nord din sectoarele de petrol și gazenaturale, petrochimie și îngrășăminte, asigurând standarde înalte de calitate, competitivitate și termene rapide de livrare.

Suntem încântați să colaborăm cu EGAS pentru dezvoltarea infrastructurii de stocare a gazelor naturale, cu Egyptian Refining Company pentru modernizarea instalațiilor de proces ale rafinăriei, cu Alex Fert pentru liniile de producție de substanțe chimice, Fertiglobe- pentru linia de producție a unui aditiv cheie în reducerea poluării aerului de la motoarele diesel, de asemenea, cu PETROJET pe proiecte ARAMCO în derulare în Arabia Saudită.” – au transmis reprezentanții companiei

Egiptul, ca hub industrial important, răspunde cererii tot mai mari de echipamente din țările din Golf și Africa de Nord, iar prezența COMES SA la EGYPES marchează un pas important în consolidarea poziției companiei pe piața internațională și în contribuția la proiecte energetice de anvergură.

PUBLICITATE