Colonelul Burdulea (ISU Neamț), distins cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de Cavaler

Colonelul Mihai Bogdan Burdulea, din cadrul ISU Neamț, a primit Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însămânțare de pace pentru militari.

„Prin Decretul Prezidențial nr. 1540 din 28.11.2023, colonelului Burdulea Mihai Bogdan, prim-adjunct al Inspectorului șef al ISU Neamț, i se conferă Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însămânțare de pace pentru militari.” – potrivit Ordinului semnat de preşedintele României, Klaus Iohannis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit CV-ului, (vezi aici) din iunie 2022 acesta este prim-adjunct al inspectorului șef ISU Neamț

Sunt onorat și recunoscător de această distincție primită ce reprezintă o încununare a reușitei misiunii internaționale desfășurată în Franța în acest an, dar și pentru aportul adus în îndeplinirea obiectivelor ISU Neamț.

Această recompensa mă obligă ca pe viitor să îmi dau toata silința și priceperea in vederea creșterii nivelului de siguranță al cetățenilor, în slujba cărora îmi desfășor activitatea.

Mulțumesc superiorilor pentru încrederea acordată și totodată colegilor pentru sprijinul adus, fără de care nu aș fi obținut rezultatele menționate.” – a declarat acesta

 

PUBLICITATE