Coliziune între o bicicletă și un motociclu: doi minori răniți

Un minor de 13 ani, aflat pe bicicletă, a provocat un accident rutier la Oglinzi, intrând pe sensul opus de mers în coliziune cu un motociclu condus de un alt minor de 17 ani, ambii fiind răniți.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Oglinzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un minor în vârstă de 13 ani, din aceeași localitate, se deplasa pe o bicicletă, pe strada Băile Oglinzi, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un motociclu, condus de un minor de 17 ani.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, cei doi minori au fost răniți, fiind transportați la o unitate medicală.

„Conducătorul motocilcului a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ, biciclistul neputând fi testat, fiind recoltate probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE