Colegi noi pentru jandarmii nemțeni (FOTO)

Pentru șapte dintre cei mai noi colegi, ziua de azi a fost un moment încărcat de emoție și mândrie. Într-un cadru restrâns, impus de contextul epidemiologic actual, în fața drapelului de luptă al unității, ei au rostit jurământul de credință față de țară.

Domnul locotenent-colonel Olariu Radu-Vasile, inspector șef le-a adresat un cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare, i-a felicitat și totodată le-a solicitat implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce le revin precum și asumarea conștientă a obligațiilor ce decurg din calitatea pe care au dobândit-o. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noii colegi au fost încadrați din sursă externă în urma procedurii de selecție organizată la nivelul inspectoratului pentru ocuparea temporară, fără concurs, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la încetarea stării de alertă a posturilor de execuție vacante de subofițer.

Aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul subunităților de jandarmerie din localitățile Piatra Neamț, Bicaz, Roman, Târgu Neamț. 

În perioada următoare, cei șapte subofițeri vor urma un program de pregătire pentru însușirea cunoștințelor teoretice și a deprinderilor practice referitoare la misiunile ce le revin, sub directa coordonare a unor tutori profesionali. 

Dintre cele 11 posturi de execuție vacante de subofițer supuse ocupării prin această procedură doar 7 au fost încadrate, pentru restul de 4 posturi procedura de selecție fiind în curs de desfășurare. 

Colectivul Jandarmeriei Neamț le urează bun venit și succes în activitate!

PUBLICITATE